çiçek2

15 Ocak 2013 Salı

YALANCI PİZZA



akşam bu saatte hazırlanan yalancı pizza
kabukları soyulan minnak doğranan 5 domates,1 acı 1 tatlı yeşil, 1 kırmızı biber, 4 diş sarmısak, zeytin, kaşar ve beyaz peynir, 1 çay bardağı halis zeytinyağı, kekik, karabiber,kırmızıbiber,nane karışımı ekmeklerin üzerine döşenir.
Not: eğer tereyağlı yaparsanız ekmekleri az biraz sütle ıslatın..




sabah bu saatte




fırınlanıp ev halkına sunulur bu postta hemen akabinde yazılır


3 yorum:

nagehan çolak dedi ki...

Bayat ekmeleri değerlendirmenin en lezzetli yollarından biri.Eline sağlık...

Tülin AKIN ATEŞAL dedi ki...

Valla süpersin arkadaşım o saatte helal sana....sayfan çok güzel olmuş resimler falan çok beğendim ellerine sağlık....unutmadan yalancı pizzadan bir dilim aldım haberin olsun,enfesssss.....

pempe gönlüm sende dedi ki...

çok pratikmiş:)