çiçek2

30 Ekim 2013 Çarşamba

YE, İÇ, ŞÜKRET


yine arkadaşlarla herşey daha güzel
körfezdeyiz.. sahilde oturunca hep deniz, balık, köfteside ünlü olunca.. Bize sadece ayrıntılara takılmayıp mutlu olmak ve bol bol şükretmek kalıyor. Suriyede kedi yenebilir fetvası çıkınca insanlar açlıktan... Yaa bunlarda var çok şükür ALLAH devletimize zeval vermesin. Bizler o kadar rahatız ki öyle bir durumu hayal edemiyorum. Nazan Bekiroğlunun 'Nar Ağacı' kitabında kendi ailesini konu almış ve seferberliğe çıkan zengin, fakir halkın neler yaşadığını anlatmış. Allah bir daha göstermesin. Bir öğün atlasak eksikliğini hissediyor, parmağımıza iğne batsa sinirleniyor, yolda biri yanlışlıkla çarpsa hır çıkartıyoruz. Düşünmek, şımarmamak, şükretmek lazım. Hep diyorum ülkeni seviyorsan çok çalışacaksın... Bak şimdi köfteden nereye geldim. Kendinizi mutlu edin anacıklarım :)

5 yorum:

reyhane dedi ki...

Çok haklısın şükretmeliyiz

Adsız dedi ki...

Şükürsüzlüğün neticesi olarak bereket kaldırılıyor. İnsanlarda yokluktan ağlayıp, şikayet edip duruyor. Halbu ki her şeyimiz var Allah'a şükür.

Asyadan Esintiler dedi ki...

NE GÜZEL YAZMIŞIN ABLACIM.SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM.O KADAR RAHATIZ Kİ BU RAHATLIĞI ŞÜKRETMEMEK RABBİME YAPILACAK EN BÜYÜK SAYGISIZLIK OLUR.
afiyetle ablacım,sevgiler...

TATESAL dedi ki...

Rabbime binlerce kere şükürler olsun....fikir,zikir,şükür üçlüsünü hiç unutmayalım....sevgilerimle hayırlı cumalar....

Hayatcemresi dedi ki...

Canım benim cuman hayır işlerin hayır olsun,sevgilerimle...