çiçek2

28 Ekim 2013 Pazartesi

SALAMURA ZEYTİN

pazardan aldığım zagudaları ( Trabzonda böyle diyoz)  yıkayıp, hafif ezip ( ben ceviz kıracağıyla yaptım) kavanoza koyuyorum. 2 günde bir suyunu değiştiriyorum. 10 gün sonra yiyeceğim kadar alıp bolca tuzlayıp yiyorum Hepsi budur.. İYİ BAYRAMLAR TÜRKİYEM

3 yorum:

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Ellerinize sağlık, şimdiden afiyet olsun.

özlem berberoğlu dedi ki...

merhaba, sayfama katıldığınız ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Her şeyin en hayırlısı ile karşılaştırsın Allah'ım sizi de bizi de herkesi de İnşaAllah

Asyadan Esintiler dedi ki...

of of ablam yaa.Ben bayılırım bu zeytine.İnşallah türkiyede bana da yapmak nasip olur.ellerine emeklerine sağlık.Afiyetle yiyin inşallah.