kurbandan kalan ciğerler tencereye konur kendi suyunu çekene kadar pişirilir sonra ister sıvıyağ, ister katıyağ, istenirse her ikisiyle soğan eşliğinde biraz sotelenip, yeşil biber, domates, tuz, baharat eklenerek pişirilir. Afiyet olsun..
ve beşamel soslu makarna
sonra sütlaçla tamamlanır.
bu günkü menünüz tamamlandı :)
4 yorum:
Anam kurbandan bu zamana ciğer mi kalır..Ne çok bekletmişsin ciğerim. Ciğer dediğin yerinden sökülür sökülmez yenmeli. Çinkosu kaçar sonra:)) Ellerine sağlık. Ama abla sözü dinle bidaha bu kadar bekletme emi..Öptüm seni..
ımm hepsi de sevdiğim yemekler.Ellerine sağlık ablacım.
ciğerin yanına bile yaklaşamam amaaa makarna ve sütlaç not aldıım başvurmak üzereee. merinin sütlacıı diyee :)
Acılısına bayılırım, eline sağlık..
Yorum Gönder