çiçek2

9 Haziran 2014 Pazartesi

akçaabat köfte



Akçaabat köftede yağlı kıyma, bayat ekmek içi, sarımsak ve tuzdan başka bir şey yok. Önemli olan çok yoğurmaktır.


afiyet olsuun..

yine Trabzon a has tatlardan daha önce de tarifini verdiğim tomara tavası..

Bu gün salı görünümlü cuma yaşıyorum. 

Allah' a emanet olun..

8 yorum:

öce dedi ki...

ellerine sağlık. o ızgaradan memnun musun arkadaşım.

resim defterimm dedi ki...

Ellerine sağlık :) Harika görünüyor ...

resim defterimm dedi ki...

Ellerine sağlık :) Harika görünüyor ...

VuslaT dedi ki...

Ne haber ablasının tatlısı, güzel bir köfte tarifinin altında bir de kendi yazımı görünce keyiflendim doğrusu..Canımsın ellerine sağlık, hayır dolu bereket dolu günlerin olsun canım benim..

Pembe Kreasyon dedi ki...

Ben de aynı şekilde yapıyorum bu köfteyi seninkiler harika duruyor :)

Pumpulininmutfagi dedi ki...

Karnımmı acıktı ne:)
Ellerine sağlık

Büşra Kahveci dedi ki...

ellerine sağlık canımm

deeptone dedi ki...

heeey trabzon yemnekleri hiç bilmiyom yaa :)tomara tavası bunu napsam deneyim bari.akçaabat köftesi hep dışarda yiyiom yaa. tarif kolaymış. yoğurmak peki :) sizin yazılar baş döndürücüüü :)