çiçek2

1 Haziran 2014 Pazar

gözleme



gözleme!
olumsuz, oysa gözle olmalıymış. Bol bol gözle :)
içi patatesli mmmm..

patatesler rendelenir, domates, tuz, baharat eklenip az sıvıyağda pişirilir.
bir adet yufka fırçayla sıvı yağlanır, katlanır ve harçtan konulur, tekrar katlanıp kare elde edilir ve tavada kızartılır.
öğleye çayın yanına yapın arkadaşlar.

Pazartesiniz bereketli olsun baaayy


5 yorum:

yolcu dedi ki...

Hazır yufkadan mı yapıyorsun? Tam anlayamadım.

Ben de elektrikli sac var. İlk aldığımda gözleme yapmaya çalışmıştım ama pek güzel olmadı. İçi pişmedi sanki. Börek için yufka yapmakla yetiniyorum. Onu da ne zamandır yapamadım gerçi. :)

Furkan YETEK dedi ki...

Nefis gözüküyorlar ellerinize sağlık...Selam ve Dua ile...

Pembe Kreasyon dedi ki...

Ellerinize sağlık bayılırım patateslisine :)

Pembe Kreasyon dedi ki...

Ellerinize sağlık bayılırım patateslisine :)

Pembe Kreasyon dedi ki...

ellerine sağlıkbayılırım patateslisine :)