gözleme!
olumsuz, oysa gözle olmalıymış. Bol bol gözle :)
içi patatesli mmmm..
patatesler rendelenir, domates, tuz, baharat eklenip az sıvıyağda pişirilir.
bir adet yufka fırçayla sıvı yağlanır, katlanır ve harçtan konulur, tekrar katlanıp kare elde edilir ve tavada kızartılır.
öğleye çayın yanına yapın arkadaşlar.
Pazartesiniz bereketli olsun baaayy
5 yorum:
Hazır yufkadan mı yapıyorsun? Tam anlayamadım.
Ben de elektrikli sac var. İlk aldığımda gözleme yapmaya çalışmıştım ama pek güzel olmadı. İçi pişmedi sanki. Börek için yufka yapmakla yetiniyorum. Onu da ne zamandır yapamadım gerçi. :)
Nefis gözüküyorlar ellerinize sağlık...Selam ve Dua ile...
Ellerinize sağlık bayılırım patateslisine :)
Ellerinize sağlık bayılırım patateslisine :)
ellerine sağlıkbayılırım patateslisine :)
Yorum Gönder