çiçek2

23 Haziran 2014 Pazartesi

ciğer kavurma



kurbandan kalan ciğerler tencereye konur kendi suyunu çekene kadar pişirilir sonra ister sıvıyağ, ister katıyağ, istenirse her ikisiyle soğan eşliğinde biraz sotelenip, yeşil biber, domates, tuz, baharat eklenerek pişirilir. Afiyet olsun..


ve beşamel soslu makarna

sonra sütlaçla tamamlanır.
bu günkü menünüz tamamlandı :)

4 yorum:

VuslaT dedi ki...

Anam kurbandan bu zamana ciğer mi kalır..Ne çok bekletmişsin ciğerim. Ciğer dediğin yerinden sökülür sökülmez yenmeli. Çinkosu kaçar sonra:)) Ellerine sağlık. Ama abla sözü dinle bidaha bu kadar bekletme emi..Öptüm seni..

Asyadan Esintiler dedi ki...

ımm hepsi de sevdiğim yemekler.Ellerine sağlık ablacım.

deeptone dedi ki...

ciğerin yanına bile yaklaşamam amaaa makarna ve sütlaç not aldıım başvurmak üzereee. merinin sütlacıı diyee :)

reyhane dedi ki...

Acılısına bayılırım, eline sağlık..