Akçaabat köftede yağlı kıyma, bayat ekmek içi, sarımsak ve tuzdan başka bir şey yok. Önemli olan çok yoğurmaktır.
afiyet olsuun..
yine Trabzon a has tatlardan daha önce de tarifini verdiğim tomara tavası..
Bu gün salı görünümlü cuma yaşıyorum.
Allah' a emanet olun..
8 yorum:
ellerine sağlık. o ızgaradan memnun musun arkadaşım.
Ellerine sağlık :) Harika görünüyor ...
Ellerine sağlık :) Harika görünüyor ...
Ne haber ablasının tatlısı, güzel bir köfte tarifinin altında bir de kendi yazımı görünce keyiflendim doğrusu..Canımsın ellerine sağlık, hayır dolu bereket dolu günlerin olsun canım benim..
Ben de aynı şekilde yapıyorum bu köfteyi seninkiler harika duruyor :)
Karnımmı acıktı ne:)
Ellerine sağlık
ellerine sağlık canımm
heeey trabzon yemnekleri hiç bilmiyom yaa :)tomara tavası bunu napsam deneyim bari.akçaabat köftesi hep dışarda yiyiom yaa. tarif kolaymış. yoğurmak peki :) sizin yazılar baş döndürücüüü :)
Yorum Gönder