çiçek2

10 Ekim 2013 Perşembe

PAÇANGA BÖREĞİ

1 adet yufka 3 e bölünür kenar yuvarlıkları kesilir içine kaşar, çarliston biber, domates, maydanoz,sucuk (pastırma yoktu) konulur tavada bol sıvıyağda kızartılır.
Bu arada ocak batmış kimin umurunda ...


 hemen üstteki resimdekini bi pazar sabahı kızım tam buğday unundan eliyle açıp yapmış çok lezzetli olmuştu. Bu şekilde de deneyebilirsiniz. Afiyet olsun..

8 yorum:

Igne oyam dedi ki...

ellerine sağlık mericim harika görünüyor eminim tadıda öğledir banada beklerim sevgiler

Asyadan Esintiler dedi ki...

ellerine sağlık ablamın.eminim sucuklu da nefis olmuştur.Ama pastırmalı benim favorim.

resim defterimm dedi ki...

Ellerine sağlık süper görünüyor :) :)

Banuca dedi ki...

Ayyy ne de güzel oluuur, niye yapmıyorum ki ben de yaniii :)

Adsız dedi ki...

sen demesen hiç fark etmedim canım ocağının battığını! :) batmış ocakta bir yaşanmışlıktır değil mi yani! :)) pişen taşan, taştıkça muhabbetin taştığı bir ortam oh ne güzel!! :)) gelenlerin sıcacık yemeklerle pozitif enerji aldığı sıcacık bir ev daha ne olsun. ocak batacak, bulaşık çıkacak diye yemek yapmıyorlar. samimiyetsiz sop soğuk bir evde yaşamaktansa mis gibi yemek kokuları gelen bir ev ne güzel işte..

Elerine sağlık paçangalarında pek lezzetli görünüyor. ellerine sağlık, afiyet olsun sizlere. :)

Unknown dedi ki...

en üstteki foto dikkatimi çekmişti puf puf olmuş ve hiç yağ çekmemiş, demekki el açmasıymışda ondan ellerinize sağlık harika :)

Hayatcemresi dedi ki...

Bol kalorili ancak çok lezzetli bir böreğe benziyor,benziyor dedim çünkü hiç tatmadım,yapmadım,
ellerinize sağlık sevgiler,hayırlı bayramlar...

birincisin dedi ki...

Nefis görünüyor börekler,kızında sana çekmiş hamarat onunda ellerine sağlık.