sabah sabah çıtır simit
ne yalan söyliyim hiç hellim alıp yeme gereği duymamıştım.Zaten ilk olarak isminide 'yemekteyiz'
proğramında duymuştum. Ballandıra ballandıra anlatırlardı ve yerlerdi. İki üç defadır alıyorum ve dedikleri kadar varmış. Peyniri çok incecik olmayacak şekilde dilimliyorsun hafif yağlı tavada biftek gibi kızartıyorsun. Ama unutmayın çok tuzlu 2-3 saat suda durursa iyi olur ama benim gibi aceleniz varsa tuzlu tuzluda yiyebilirsiniz ...Hepinize günaydınlar olsun şekerler...
2 yorum:
AFİYETLER OLSUN ŞEKER:)DUR SİTMİTÇİ GEÇİYOR BENDE ALAYIM
OO hellim peynirini çook severim,iyiki alıp denemişsiniz :)
sade olarak çok tuzlu ve sert ama kızartması harika :)
tuzlu suda bekletilenlerin bazıları kızartırken eriyor ama sanırım bu markasına göre değişiyor.
Yorum Gönder