canlı canlı palamutlar
hem yemelik hem dondurucuya koymalık
Dondurucuya olduğu gibi koyun. Çıkarttığınızda aynı lezzeti bulacaksınız..
PALAMUT EKŞİLİ:
Tepsiye iki soğan doğrayın biraz sıvıyağla soteleyin. İki domateside küçük küçük doğrayıp koyun.Üzerine İster halka halka ister ortadan ikiye ayırdığımız balıkları koyup tuz, kırmızı biber, maydanozla biraz pişirin, pişmeye yakın limonla süsleyip biraz daha sıvı yağ da ekleyip az daha
pişirin.Ben bazen 2-3 adet fesleğen 1-2 defne yaprağı da kullanıyorum
Berbat anlattığımın farkındayım ama çok uykum var :)
2 yorum:
Tam mevsimi :))
bu şekilde palamut hiç pişirmemiştim doğrusu ellerine sağlık..
afiyetle..
Yorum Gönder