çiçek2

28 Kasım 2014 Cuma

palamut ekşili



canlı canlı palamutlar
hem yemelik hem dondurucuya koymalık
Dondurucuya olduğu gibi koyun. Çıkarttığınızda aynı lezzeti bulacaksınız..


PALAMUT EKŞİLİ:
Tepsiye  iki soğan doğrayın biraz sıvıyağla soteleyin. İki domateside küçük küçük doğrayıp koyun.Üzerine İster halka halka ister ortadan ikiye ayırdığımız balıkları koyup tuz, kırmızı biber, maydanozla biraz pişirin, pişmeye yakın limonla süsleyip biraz daha sıvı yağ da ekleyip az daha
 pişirin.Ben bazen 2-3 adet fesleğen 1-2 defne yaprağı da kullanıyorum
Berbat anlattığımın farkındayım ama çok uykum var :) 

2 yorum:

Büşra Kahveci dedi ki...

Tam mevsimi :))

Deniz Güneş dedi ki...

bu şekilde palamut hiç pişirmemiştim doğrusu ellerine sağlık..
afiyetle..