çiçek2

4 Nisan 2013 Perşembe

bu oda yenilenmeli


çocukların odası; karışık, boyaları dökülmüş, bir yığın kitaplar ki benim evim iki katlı üs katta kolilerle var hatta bir kısmını yeni açılan bir kütüphaneye bağışladım.



çocukları serbest bıraktıkça eşyalar eşyalıktan, duvarlar duvarlıktan çıktı..

kızım üniversiteye hazırlanıyor görüldüğü üzere test kitapları bi de müzik merakı var istediği bölüm olmazsa konservatuar diyor keman ve bağlama çalıyor



kızımın ayrı oğlumun ayrı odası yok ikisine tek oda şimdilik üst katı yaparsak belki olabilir o yüzden sorun yaşıyorlar herkes kendi zevkini yaşamaya çalışıyor ben de biraz da bilerek zorlansınlar hayat kolay değil diye müdahale etmiyorum.


oğlumun eski araba merakı var 


küçük küçük kitaplıklarla idare ediyorlar



ama yaz geliyor benim bu odaya bir şeyler yapmam gerek şimdiden çalışmalara başladım duvar kağıdı düşünüyorum. veee bütün kitapları kaldırıp kendi yatak odamda kapalı bir kitaplık yapmak istiyorum.Çocukların odasında kitaplar çok toz tutuyor bence sakıncalı... Sonra eşyalarını boyatmak istiyorum hatta bu boyama işini ben yapabilir miyim diye de düşünmüyor değilim.. Yeni eşyalar istemiyorum çünkü oğlumda biraz daha büyüsün iyice eskisinler diyorum bi de dershane üniversite derken çok masrafları oluyor.. Şu an hiç gerek yok...Evet şimdi bu haliyle bi görün İnşallah haziranda son halinide göstericem size bu arada internette güzel duvar kağıdı satan site biliyor musunuz? 


6 yorum:

tatlı sefam dedi ki...

emınım sen bu odayı bastan yaratırsın merakla beklıyorum

Adsız dedi ki...

MaşaAllah çocukların düzenliymiş canım kitap gibi odaları. :) Ben de de iki oğlan paylaşıyordu aynı odayı, büyük çok tertipli küçük pasaklı. :)) Büyük oğlum sonunda pes etti o da bıraktı kendini.. şimdi ayrıldılar artık odaları bu sene bize kaldı. büyüğüm lise ikide, küçüğüm sekizi bitirince kur'an kursuna verdik.
oğluşundaki araba merakı benim küçüğümde de vardı. :)
Hayırlı evlatlar, hayırlı kul olsunlar Rabbimden en büyük dileğim bu!

Hadi bakalım kolay gelsin odanızın yeni halini paylaşırsın bizimle. :)cuman mubarek olsun. )

GüzelGül dedi ki...

sana kolay gelsin.Cocuklarinada okulda basarilar dilerim.keman calmasina cok sevindim

Mein Blog/Blogum

birincisin dedi ki...

Benim kızımda sınava hazırlanıyor,küçüğünde okuma merakı çok her yer kitap sınav sonuna saklıyorum bende halledeceğim:)Kolay gelsin,hayırlı cumalar:)

Banuca dedi ki...

Oooooo... işin bayağı çok ama eminim sonuç güzel olacak....
Duvar kağıdını internetten almanı tavsiye etmem, dokunarak almak daha iyi, çünkü incesi kalını var, kabartmalı kabartmasız var...
Sana kolay gelsin canımcım :)

seldanın mutfak defteri dedi ki...

Merhabalar canım,
Bloğunu yeni keşfettim ve çok beğendim. Takibe aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle, Sevgiler...