2 adet orta boy soğan küp küp doğranır ve sıvı yağda sotelenir.
1,5 kaşık domates salçası eklenir.
Temizlenip doğranmış pazılar da eklenir.
Kendi suyunda kısık ateşte pişene kadar beklenir.
Sonra üzerine yuvalar açılıp içlerine yumurta kırılır ve
180 derece fırında kurutmadan pişilir.
Sıcak sıcak servis edilir.
Afiyetler olsun şekerler...
11 yorum:
Eline sağlık arkadaşım,
ben de pazıyı çok severim,Rabbimize bahşettiği bütün bu güzellikler için yarattığı şeylerin zerrelerince şükürler olsun,
sevgilerimle...
SÜPER GÖRÜNÜYOR AFİYET ŞEKER OLSUN SANA CANIM
biz bu yemeği ıspanakla yapıyoruz.Bolu'da yumurta altı deniyor. afiyet şifa olsun, ellerine sağlık! :)
Ispanağa yumurta kırıp yeriz de pazıya hiç aklımıza gelmez. Pazıyı çok seven biri olarak bu öğlen yapacağım . Ellerinize sağlık. Bu arada müsadenizle izleyiciniz oldum.
Fotoğrafta ki harika duruyor ama kendimiz yapınca harika durmayacağı kesin ellerinize sağlık...
ELLERİNE SAĞLIK:)PAZININ HER ÇEŞİDİNE BAYILIRIM ...NEFİS GÖRÜNÜYOR AFİYETLER OLSUN
Nasıl nefis görünüyor anlatamam,ellerine sağlık.Selam ve sevgiler:)
ah ablam,ne severiz biliyomusun.nefis görünüyor.ellerine sağlık.
Ben pazıyı aynen ıspanakta yaptığım gibi önce soğanla kavurup sonra içine yumurta karıştırıyorum. Salça koymuyorum genelde yumurtalı olduğu zaman.
Eline sağlık.
Ohhh yemede yanında uyu...ellerine sağlık...
Ellerinize sağlık...
Yorum Gönder