çiçek2

5 Mayıs 2014 Pazartesi

pazılı mıhlama



2 adet orta boy soğan küp küp doğranır ve sıvı yağda sotelenir.
     1,5 kaşık domates salçası eklenir.
Temizlenip doğranmış pazılar da eklenir.
Kendi suyunda kısık ateşte pişene kadar beklenir.
Sonra üzerine yuvalar açılıp içlerine yumurta kırılır ve
180 derece fırında kurutmadan pişilir.
Sıcak sıcak servis edilir.
Afiyetler olsun şekerler...

12 yorum:

resim defterimm dedi ki...

Ellerine sağlık :)

Hayatcemresi dedi ki...

Eline sağlık arkadaşım,
ben de pazıyı çok severim,Rabbimize bahşettiği bütün bu güzellikler için yarattığı şeylerin zerrelerince şükürler olsun,
sevgilerimle...

MAVİANNE dedi ki...

SÜPER GÖRÜNÜYOR AFİYET ŞEKER OLSUN SANA CANIM

Saadet Yamak dedi ki...

biz bu yemeği ıspanakla yapıyoruz.Bolu'da yumurta altı deniyor. afiyet şifa olsun, ellerine sağlık! :)

Ilhan Ucer dedi ki...

Ispanağa yumurta kırıp yeriz de pazıya hiç aklımıza gelmez. Pazıyı çok seven biri olarak bu öğlen yapacağım . Ellerinize sağlık. Bu arada müsadenizle izleyiciniz oldum.

Furkan YETEK dedi ki...

Fotoğrafta ki harika duruyor ama kendimiz yapınca harika durmayacağı kesin ellerinize sağlık...

Mutluluklar Sokağı dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK:)PAZININ HER ÇEŞİDİNE BAYILIRIM ...NEFİS GÖRÜNÜYOR AFİYETLER OLSUN

Birsen B. dedi ki...

Nasıl nefis görünüyor anlatamam,ellerine sağlık.Selam ve sevgiler:)

Şule YANIK dedi ki...

ah ablam,ne severiz biliyomusun.nefis görünüyor.ellerine sağlık.

yolcu dedi ki...

Ben pazıyı aynen ıspanakta yaptığım gibi önce soğanla kavurup sonra içine yumurta karıştırıyorum. Salça koymuyorum genelde yumurtalı olduğu zaman.

Eline sağlık.

Tülin AKIN ATEŞAL dedi ki...

Ohhh yemede yanında uyu...ellerine sağlık...

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Ellerinize sağlık...