çiçek2

14 Mayıs 2013 Salı

Rüyalar habercidir



11 Mayıs oğlumun doğum günüydü 12 yaşı bitti çok şükür. Resimlere bakarken şu küçüklük hallerini gördüm  ve doğduğu gün geldi aklıma.

Erkek olacağını öğrendiğimizde adını bir türlü kararlaştıramadık. Benim ve eşimin babalarının adlarını koymayı düşündük ve kesin kararımızı verdik ..Harun Ziya..



sonra ablası Şeyma  (aralarında 6 yaş var) rüyasında kardeşi olduğunu adının Muhammed olduğunu ve ona Muhammed olan evde bereket olur dendiğini bize söyledi çok şaşırdık. Ama yine  de bu ismi koyarız demedik .. Ta ki benim perşembe günün gecesi sancılarım tutana dek. Uyandım ama eşimi uyandırmadım. Son hazırlıklarımı yapıyım evi felan toplıyım bi de hep derlerdi ki iyice sıkışınca git neyse ben evde dolanırken eşim uyandı ve bana 'biliyor musun biri beni uyandırdı ve sana Muhammedin selamı var' dedi. O anı hiç unutamam artık ismi kesindi MUHAMMED.  ve oğlum Cuma sabahı doğdu. 
Daha da ilginci kızımın adı Şeyma ve Muhammed (s.a.v.) in süt kardeşinin adı da Şeyma ki aşağıda paylaştığım bilgilerde var. Biz bu rastlantıyı çook yıllar sonra fark ettik. 
Mevlam neylerse güzel eyler, O' nun herşeye gücü yeter.Bize de bunu bildirdi .Şükürler olsun ALLAH isimlerine uygun yaşamalarını cemicümlesine benimkilere de nasip etsin..
Bunu sizlerle paylaşmak istedim..







sağolsun yukarıdaki takvimi http://resimdefterimm.blogspot.com/ gördüm...


4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ayy tüylerim diken diken oldu okurken ne kadar şanslısınız. Rabbim sizi ne güzel uyarmış... MaşaAllah Muhammedin çok mubarek bir çocuğa benziyor zaten bak boşuna değilmiş. Hem de ablasıyla ne güzel bir tevafuk olmuş. Çocukların gördüğü rüyalara da çocuk deyip geçmemeli, demekki hakikat payı oluyor. Rabbim isimleriyle müsemma kılsın canım benim.

meri dedi ki...

Amin canım ALLAH herkesin evladını mümin kul eylesin

birincisin dedi ki...

Allah adına layık yaşamak ve uzun sağlıklı bir ömür versin..Hayırlı sabahlar:)

Adsız dedi ki...

çok tatlıymış.daha yeni gördüm bu yazını.Muhammed ismini bende çok istemiştim ama olmadı.Peygamber ahlaklı çocuklar yetiştiririz inşallah.