4-5 soğan küçük küçük doğranır, 1/2 su bardağı sıvı yağda kavrulur.2 büyük havuç rendelenir onunlada sotelenir, 1 yemek kaşığı dolusu domates salçasıylada renklenir. turşu ilave edilip pişirilir..
Not: Turşu çok tuzluysa suda bekletilip iyice süzdürülür.
YUPPPPİİİ paylaşmlarımı tekrar istediğim gibi yapabiliyorum .Saat geçtikçe çakralarım mı açılıyo ne...
hah şimdide altı çiziliden çıkamıyorum gördüm mü gülsem mi ağlasam mı :) :( :) :( manyadım
2 yorum:
Oooo Meri, sen nerde oturuyordun :) Turu kavurmasına bayılırımmmm.
Ellerine sağlık.
Ellerine sağlık meryem benim hataydaki komşularımın hemen hemen hepsi Trabzon luydu bende çooooook severim turşu kavurmasını :)
Yorum Gönder