çiçek2

5 Ocak 2013 Cumartesi

TURŞU KAVURMA

4-5 soğan küçük küçük doğranır, 1/2 su bardağı sıvı yağda kavrulur.2 büyük havuç rendelenir onunlada sotelenir, 1 yemek kaşığı dolusu domates salçasıylada renklenir. turşu ilave edilip pişirilir.. Not: Turşu çok tuzluysa suda bekletilip iyice süzdürülür.

YUPPPPİİİ paylaşmlarımı tekrar istediğim gibi yapabiliyorum .Saat geçtikçe çakralarım mı açılıyo ne...

hah şimdide altı çiziliden çıkamıyorum gördüm mü gülsem mi ağlasam mı :)   :(    :)    :(    manyadım 

2 yorum:

LeylaK dedi ki...

Oooo Meri, sen nerde oturuyordun :) Turu kavurmasına bayılırımmmm.
Ellerine sağlık.

Rümeysanın Elleri dedi ki...

Ellerine sağlık meryem benim hataydaki komşularımın hemen hemen hepsi Trabzon luydu bende çooooook severim turşu kavurmasını :)